• Kunstmarkt Hilvarenbeek

  28 augustus 2022

  De kunstmarkt was weer goed georganiseerd, mooi weer en voor ieder wat te kiezen qua kunst.

  De nieuwe opzet om small art te presenteren is goed bekeken en daar is een mooie opdracht uit voort gekomen. 
   

  Afgelopen week zijn Johan Michielsen (Affect fotografie) en Helma een abstract schilderij gaan opzetten. Ieder op een groot doek experimenteren met verf en materiaal. Johan maakt foto's van realistische stillevens en ik schilder stillevens op doek. Nu stappen we samen in een nieuw project om abstract op doek te gaan werken. Spannend.

   

  Lees meer >> | 28 keer bekeken

 • Kunst aan de Kust 2022

  21 augustus 2022

  De Kunstroute Kunst aan de Kust 2022 is druk bezocht. Onze locatie "de kookboerderij Biggekerke" heeft meer dan 500 bezoekers geteld.

  We stonden met 5 kunstenaars, fotografe Monica, kunstenares Conny, Anneke en Nila met keramiek en ondergtekende. We kunnen allemaal tevreden terugkijken, heel veel belangstelling en een goede verkoop. 

  Tijdens de Kunstroute zijn eerdere kopers van mij komen kijken wat ik voor nieuw werk ik gemaakt heb en waren zo enthousiast dat ze ook dit jaar weer tot aankoop zijn over gegaan. Tijdens mijn workshop zijn mooie werken gemaakt.

  Op vrijdag hebben Kees en Marieke van de kookboerderij een pizza workshop gegeven en we hebben veel gelachen en heerlijk gegeten.

  Small Art

  Pizza workshop 

   

  Lees meer >> | 25 keer bekeken

 • Open tuinen/kunst route

  10 juli 2022

  Op 10 juli heb ik deelgenomen aan de open tuinen route, waarbij ik ook mijn atelier heb open gesteld. Er is veel belangstelling geweest, komplimenten  en veel vragen over de tuin en over mijn kunstwerken. Visitekaartjes zijn meegenomen en meerdere schilderijen zijn verkocht. 

  Kunstmarkt in Menen was druk bezocht , heerlijke temperatuur en prachtige kunstwerken te zien.

  De voorbereidingen voor mijn inzending voor de tentoonstelling Car Art in Zandvoort  tijdens de formule 1 zijn in volle gang, meerdere info volgt nog.

   

   

  Lees meer >> | 43 keer bekeken

 • Workshop teken en schilderen op landgoed Bleijendijk Vught

  21 juni 2022

  Op 17 september organiseert Natuur-en milieugroep Vught samen met landgoed Bleijendijk in Vught een workshop tekenen en schilderen.

  Docenten: Hans van Eeuwijk en Helma Broekhof. 

  Kosten € 15,00 p.p. , zelf je eigen materialen en lunch meebrengen.
  Meer informatie en aanmelden: e-mail sylvia_dange@hotmail.com, telf.nr 06 49662495
   

  Lees meer >> | 49 keer bekeken

 • 50TintenGroen 2022

  14 juni 2022

  Een zeer geslaagde 50TintenGroen 2022. We kunnen terugkijken naar 3 leerzame, inspirerende, culinaire en gezellige dagen bij de ijsboerderij van Rooij in Vught.

  Lees meer >> | 57 keer bekeken

 • CAR Art tentoonstelling

  30 mei 2022

  Tijdens de Formule 1 in Zandvoort van 12 augustus tot 9 oktober 2022, wordt er een tentoonstelling georganiseerd in het Pop-up museum van het raadhuis in Zantvoort met kunstwerken die hierop betrekking hebben.
  Ik ben geselecteerd om met mijn schilderij "Parts of a car" deel te nemen.

  De tentoonstelling is van 12 augustus t/m 9 oktober 2022 in het pop-up museum van het raadhuis in Zantvoort.

  Lees meer >> | 50 keer bekeken

 • Wit emaille

  29 maart 2022

  Een small art en het stilleven "wit emaille" heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Het gaat een mooie plek krijgen.

  Afgelopen zaterdag met mijn kunstmaatje naar Art Fair Amsterdam geweest, mooi werk gezien en veel inspiratie opgedaan. 

  Lees meer >> | 61 keer bekeken

 • PubArt

  17 maart 2022

  Voor een tentoonstelling in de museumweek 4-10 april 2022 in het waterliniemuseum Fort bij Vechten te Bunnik worden werken vertoond met oud militair textiel. Thema: duurzaamheid, omgang met afgedankt militair textiel, huidige problematiek van overconsumptie, bijzondere textuur, natuurlijk materiaal (wol), actualiteit, vrijheid, oorlog enz.

  Hierna reist de tentoonstelling door Nederland.

  Mijn inzending met als titel: reclycle art

   

   

  Lees meer >> | 71 keer bekeken

 • Dutch Art House Gallery

  4 maart 2022

  Sinds vandaag ligt mijn Kleine Kunst met een grote ook in Dutch Art House Gallery in Schijndel.  Een mooie gallery met een verscheidenheid aan kunst. Zeker de moeite waard om de gallery te bezoeken en wie weet, gaat u met een mooi kunstwerk de deur uit.

  De flyers voor 50 TintenGroen gemaakt door Joke Postma, zijn gedrukt en worden verspreid op diverse locaties w.o. bij de Ijsboederij van Rooy en bij brasserie Onder Ons in Vught. 

  Er zijn nog enkele plekken vrij, vol is vol.

  En vooral, geniet van het mooie weer.

   

  Lees meer >> | 73 keer bekeken

 • Klassieker

  16 februari 2022

  Het is stormachtig weer en in het atelier is het lekker warm. Muziekje aan, verf op je palet en een wit doekje voor je neus. Zal ik dit of zal ik dat gaan schilderen? Keuzes genoeg en misschien wordt het anders dan wat je in gedachten had, ook niet erg en meestal toch nog verrassend om naar te kijken. 

  Een groot stilleven 80x60 cm heeft vandaag een andere eigenaar gekregen. Altijd bijzonder om te zien dat je werk gewaardeerd wordt. Ook small art wordt goed ontvangen en regelmatig gaat er een paneeltje de post op.

  Lees meer >> | 86 keer bekeken

 • Meer blogs >>